Ce poate fi mai tare ca un joc ca la aparate echipat cu un grup de supereroi? Nimic! Acest joc de cazino online te va purta in epoca mutantilor. Vei trai viata lui Wolverine si te vei bucura de bogatii. Cel mai bun lucru la acest joc de ca la aparate este jackpot-ul progresiv. De asemenea, jocul de cazino online are un aspect placut, cu o tema bazata pe supereroi si pe filmul ce ii are ca protagonisti pe Hugh Jackman si Patrick Stewart. Cu siguranta fanii vor aprecia tema jocului, dar in special grafica – creata cu atentie de cei de la Playtech.

Jocul ca la aparate are un format clasic, dar nu contine carti de joc in gama simbolurilor sale. Fiecare simbol face referire la X Men si nu ar putea fi posibil ca Magneto sau Wolverine sa lipseasca din joc. Jocul de cazino online este echipat cu 5 role, 5 randuri si 25 de linii castigatoare. 

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Atunci cand 3 sau mai multe simboluri scatter, X Men logo, apar pe rolele jocului ca la aparate, jocul va oferi castiguri uriase. Jocul bonus incepe in modul Heros, cu rotiri gratuite nelimitate. Rotirile vor continua pana cand un raufacator, Magneto, isi va face aparitia pe rola 3, moment in care incepe modul Villain. Jucatorul primeste inca 8 rotiri gratuite pana cand Profesorul X vine pe rola 3 il salveze. In acel moment, modul rotirilor gratuite va incepe din nou. Intr-un final, aceste doua moduri se vor incheia, iar jucatorul va descoperi castigurile uriase incasate.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Pariul ce poate fi plasat in acest joc ca la aparate variaza intre 0,01 si 5 monede, ceea ce inseamna un pariu maxim total posibil de 25 de monede. 

X-Men este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52NEWS alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.