Steven Gerard s-a decis și Ianis Hagi nu va rămâne la Glasgow Rangers!

Ianis Hagi, acum în vârstă de 21 de ani, va pleca cel mai probabil de la Glasgow Rangers. Scoțienii au decis să nu achite clauza de răscumpărare a jucătorului român, care în prezent aparține clubului belgian Genk.

După cum anunță un site al suporterilor lui Lazio Roma – LazioSiamoNoi.it – se pare că Steven Gerard a decis în privința lui Hagi. Românul va trebui să plece din Scoția la finalul sezonului, urmând să se întoarcă la Genk, club care cel mai probabil va dori să-l vândă definitiv.

Italia ar putea fi o opțiune pentru fiul lui Gică Hagi, care a mai evoluat în peninsulă, pentru Fiorentina.

Lazio Roma, singura echipă dispusă în acest moment să riște cinci milioane de euro pentru Ianis Hagi

Lazio, care mergea foarte bine în acest sezon de Serie A, cel puțin până la întreruperea provocată de coronavirus, ar fi dispusă să achite clauza de cinci milioane pentru transferul lui Hagi. Dacă afacerea se semnează, Ianis Hagi ar deveni coleg cu Ștefan Radu, jucător care evoluează pentru Lazio Roma din 2008.

În cele 11 partide disputate în tricoul lui Glasgow Rangers, Ianis Hagi a marcat de trei ori și a oferit două pase de gol. Pe vremea când evolua la Genk, românul a marcat trei goluri și a oferit patru pase decisive.

La final vă reamintim că Ianis Hagi este împrumutat de Genk în Scoția până în vară, iar Glasgow Rangers are o opțiune de cumpărare de 5 milioane de euro.