Versailles Gold este un joc ca la aparate oferit de producatorul de jocuri de cazino, EGT. Grafica acestui joc ca la aparate online este foarte buna si readuce tema regilor in prim-plan. Versailles, palatul regilor Frantei apare impunator. Familia regala si Biserica Catolica se afla la Loggerheads, iar rolul tau este sa ii faci sa semneze o intelegere. Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu 5 role, 3 randuri si 10 linii castigatoare.

Jocul ca la aparate este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul wild este si simbolului scatter al jocului de cazino.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc ca la aparate variaza intre 0,01 si 1 moneda pentru fiecare linie castigatoare activa.

Jocurile de cazino de ultima generatie sunt realizate cu o grafica foarte buna si echipate cu caracteristici speciale foarte profitabile, iar acest joc ca la aparate nu face exceptie. Simbolurile au valori diferite si ofera premii in functie de combinatia afisata: scrisorile misterioase aduc premii de pana la 3.000 de monede, trasura regala aduce pana la 15.000 de monede, asemeni cardinalului, regina poate aduce castiguri de pana la 40.000 de monede, iar regele pana la 100.000 de monede. Sigiliul regal este simbolul care aduce premii instant de pana la 50.000 de monede. Acesta este si simbolul wild al jocului ca la aparate si poate inlocui alte simboluri, cu scopul de a forma combinatii castigatoare. Combinatia de 3 sigilii regala va declansa runda de 12 rotiri gratuite, in cadrul careia simbolurile se vor extinde si vor acoperi intreaga rola.

Bonusul Jackpot Cards poate fi acordat in mod aleator, iar jucatorul va fi purtat intr- sectiune cu 12 carti de joc. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi cartile pentru a incasa premiile. Poti incarca sa iti dublezi premiul incasat, care nu poate fi mai mare de 7.000 de monede, prin caracteristica speciala Double-Your-Money Gamble Feature. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti corect

Acest senzational joc ca la aparate numit Versailles Gold poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52NEWS.