Venezia D’oro este un joc ca la aparate, lansat de producatorul de jocuri de cazino online, Euro Games Technology, care, pe cele 5 role vine cu uimitorul numar de 243 de moduri de castig. Rata de castig a jucatorului este de  96,25%. Cu un design aspectuos, acest joc ca la aparate te va purta intr-o calatorie pe canalele romantice ale Venetiei.

Simbolurile jocului ca la aparate sunt realizate cu o grafica foarte buna si se incadreaza perfect in tema: felinare, statui, gondole, masti de carnaval, poduri, o femeie frumoasa si multe altele. Mastile si luminile sunt simbolurile ce pot aduce pana la 6.000 de monede, statuile si femeia frumoasa pot aduce pana la 16.000 de monede, iar chipesii pretendenti vor aduce pana la 20.000 de monede. Pariul minim ce poate fi plasat este in valoare de 0,25 de monede pentru fiecare rotire, ceea ce face ca acest joc de cazino online sa se adreseze atat jucatorilor incepatori, cat si celor avansati.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild, gondola, are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter, podul, este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite si poate aparea pe rolele 2, 3 si 4. Simbolurile scatter pot aduce castiguri uimitoare de pana la 25.000 de monede. Runda de rotiri gratuite iti ofera mai multe optiuni: 20 de rotiri gratuite cu multimpicatoare intre 2x si 5x pariul plasat, 15 rotiri gratuite cu multiplicatoare intre 3x si 8x pariul plasat, 10 rotiri gratuite cu multiplicatoare intre 5x si 10x pariu plasat, 8 rotiri gratuite cu multiplicatoare intre 8x si 15x pariul plasat, sau 5 rotiri gratuite cu multiplicatoare intre 10x si 30 pariul plasat.

Acest joc de cazino online iti ofera posibilitatea de a castiga premii frumoase si jackpot-uri in cadrul rundei Jackpot Card Bonus. Tot ce trebuie sa faci este sa intorci cartile de joc pentru a descoperi premiile incasate. Castigurile de pana in 15.000 de monede pot fi plasate in runda Double-Or-Nothing Gamble Feature, unde vei avea sansa sa le dublezi, ghicind culoarea unei carti.

Jocul ca la aparate te va duce intr-o excursie gratuita in Venetia si iti va da sansa sa castigi bani pentru a-ti organiza o excursie adevarata. Acest joc de cazino online are efecte sonore si o animatie uimitoare care te fac sa te simti in mijlocul Italiei. Jocul ca la aparate iti ofera multiplicatoare, rotiri gratuite, runde de pariu si jackpoturi. Toate acestea garanteaza sanse de castig uriase.

Venezia D’oro este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.