All Posts

Treasure Fair este un slot video ce face parte din colectia de jocuri de cazino online, lansata de 888. Tema slotului video te poarta intr-un parc de distarctii unde vei fi inconjurat de rasete si castiguri grozave. Inca de la intrarea in jocul de cazino online vei fi intampinat de uriasa roata ce lumineaza noaptea. Rolele slotului video sunt pozitionate pe un panou de lemn si sunt pazite de maestrul circar.

Slotul video este realizat cu o grafica foarte buna, iar muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc. Simbolurile sunt realizate in detaliu si se incadreaza perfect in tema: carti de joc de la 10 la A, ghicitoare, clovni, politisti, inghititori de flacari si multe altele.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Daca simti ca norocul este de partea ta, poti intra in runda Double Up, la finalul unei runde castigatoare, unde vei juca un amuzant joc impotriva unei maimute de circ, in incercarea de a iti dubla castigurile.

Jocul de cazino online este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori.

Slotul video este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Treasure Fair este un slot video produs de Random Logic (888) si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.