Thunderstruck 2 este un joc de pacanele ce face parte din colectia de jocuri de cazino lansate de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, Microgaming. Acest joc de pacanele vine ca urmare a jocului de cazino initial, lansat in 2003, Thunderstruck.

Inainte de a incepe jocul de pacanele, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc ca la aparate sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acesta este unul din jocurile de cazino online echipate cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Numarul de rotiri gratuite oferite variaza in functie de numarul de simboluri scatter afisate in acelasi timp pe ecranul jocului de pacanele.

Scopul jocului de pacanele este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Microgaming, cum ar fi Thunderstruck 2.