Theme Park: Tickets of Fortune este un joc de pacanele lansat de NetEnt, ce impresioneaza prin grafica impresionanta, tema grozava, simbolurile distractive si modul de joc multi-player. Jocul este foarte colorat, iar rolele slotului video plutesc deasupra parcului, alaturi de baloane, lumini si carusele. Tema acestui joc de pacanele te vor purta inapoi in copilarie, in parcul de distractii.

Theme Park: Tickets of Fortune este un slot video cu 50 de linii castigatoare, echipat cu stacked wild, caracteristica claw si jocul bonus Six Theme Park. Simbolurile din acest joc de pacanele se integreaza perfect in tema jocului: lebede plutitoare, masini, avioane, cai, rachete si cartile de joc.

Simbolurile speciale ale slotului video sunt: roller coaster, gheara si biletele de aur.

Valoarea pariului variaza intre €0,25 si €250. Cu cat pariul plasat este mai mare, cu atat va fi mai mare si valoarea castigului incasat. Rata de castig a jucatorului in acest slot vide este 96,52%, iar castigur total pe care il poti incasa este de €4000, sau 4000 coins, la fiecare nou pariu plasat.

Theme Park: Tickets of Fortune este echipat cu diverse caracteristici speciale ce aduc castiguri grozave. Astfel, te vei intalni cu: Stacked Wild, caracteristica Claw si joccul bonus.

Toate informatiile referitoare la combinatiile castigatoare si valoarea lor, la simboluri si la caracteristici speciale, sunt disponibile in panoul de control al jocului.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Theme Park: Tickets of Fortune de la NetEnt si primesti multe rotiri gratuite.