Theatre of the Night este un slot video ce face parte din colectia de jocuri de cazino  lansate de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, NextGen Gaming. Actiunea slotului video se desfasoara in adancul padurii fermecate, unde vei fi inconjurat de licurici si animale. Jocul este magic, iar animatiile si simbolurile sunt realizate cu o grafica de cea mai buna calitate.

Simbolurile cu care a fost echipat slotul video se incadreaza perfect in tema si prezinta carti de joc, cu valori intre 35 si 50 de monede, fluturi, lotusi, pasari colibri, cu valori intre 150 si 400 de monede si multe altele.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Slotul video este echipat cu 5 role, 3 randuri si 10 linii castigatoare.

Inainte de a incepe jocul de cazino, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Theatre of the Night este cel mai nou slot video recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru jocurile de cazino.