The White Wolf este un slot video care ar putea sa iti sugereze multe lucruri, numai ca el este, practic, sinonim cu indienii din vestul salbatic. Daca esti un mare fan al culturii indienilor sau nativilor americani, vei adora pur si simplu acest joc de cazino online. Si de data acesta bulgarii de la EGT au inclus in acest slot video niste caracteristici foarte interesante. Producatorii au reusit sa creeze un joc intuitiv, dar care este realizat cu o grafica de foarte buna calitate, care te va fascina. Slotul video este echipat cu 5 role si 10 linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,07%.

The White Wolf este un joc de cazino online care te va incanta inca de la prima rotire. Fundalul slotului video si la elementele grafice sunt foarte bine realizate. Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Poti activa 1, 3, 5, 7 sau 10 linii castigatoare. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat este de 2, 5, 10 sau 20 de monede pentru fiecare linie castigatoare.

Jocul de cazino online este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele slotului video sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori. Acest joc de cazino online este echipat si cu optiunea Gamble, ce iti ofera sansa de a incerca sa iti dublezi castigurile. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti corect si suma iti va fi dublata.

The White Wolf este un slot video produs de EGT si recomandat de 52NEWS pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.