The Twisted Circus este un joc de pacanele lansat de cei de la Microgaming. Tema acestui slot video te poarta in lumea spectacolelor de circ. Simbolurile cu care a fost echipat jocul de pacanele se incadreaza perfect in aceasta tema.

Cele 243 de modalitati de castig sporesc sansele jucatorului.

Inainte de a incepe jocul de pacanele, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest slot video este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Numarul de rotiri gratuite oferite variaza in functie de numarul de simboluri scatter afisate in acelasi timp pe ecranul jocului de pacanele.

Scopul slotului video este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele The Twisted Circus de la Microgaming si primesti multe rotiri gratuite.