The Story of Alexander este un joc de pacanele, lansat EGT, care te va purta inapoi in timp, in epoca lui Alexandru cel Mare. Vei descoperi o lume misterioasa, antica, in care comorile te asteapta.

Slotul video este echipat cu 5 role si 50 de linii castigatoare fixe. Grafica jocului de pacanele este buna si captivanta. Fundalul slotului video este predominat de muntii acoperiti de zapada si copaci. Simbolurile slotului video se incadreaza perfect in tema si prezinta: armasari, cufere de comori, elefanti decorati si chiar pe Alexandru insusi. Acesta din urma si iubita sa sunt simbolurile care iti aduc cele mai mari castiguri. Pentru doua simboluri identice cu cei doi, vei incasa 200 de monede, in timp ce pentru 5 vei incasa 5.000 de monede.

Toata lume stie cu Alexander a fost cel care a cucerit aproape intreaga planeta. Jocul acesta de pacanele iti va arata intinsele tinuturi cucerite de acesta. Elementele grafice nu sunt chiar cele mai reusite produse vreodata de EGT dar au totusi un standard foarte ridicat. In felul acesta iti va fi foarte usor sa te concentrezi la joc fara sa fii distras de decor sau alte elemente grafice. Trebuie sa dam credit producatorilor slotului video, care au avut o mare atentie la detalii.

Daca vrei sa joci un joc de pacanele inedit, atunci The Story of Alexander este alegerea perfecta. Nu este nevoie sa te gandesti la cat sa stabilesti valoarea monedei. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi una din optiunile de pariere: 50, 100, 250, 500 sau 1,000.

Acest joc de pacanele este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild, armasarul negru, are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul wild al acestui slot video se poate afisa numai pe rolele 2, 3, 4 si 5. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite si se poate afisa numai pe rolele 1, 3 si 5. Trei simboluri scatter vor aduce 10 rotiri gratuite si un simbol wild.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele The Story of Alexander de la EGT si primesti multe rotiri gratuite.