The Rat Pack este slotul video ce te poarta in atmosfera cazino-urilor din Las Vegas. Grafica jocului de cazino online este de cea mai buna calitate, iar design-ul este foarte atragator. Slotul video este echipat cu 30 de linii castigatoare, ceea ce face ca premiile sa fie incasate foarte usor.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Numarul de rotiri gratuite oferite variaza in functie de numarul de simboluri scatter afisate in acelasi timp pe ecranul jocului de pacanele.

Scopul slotului video este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

The Rat Pack este un slot video produs de Microgaming si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.