All Posts

Cine nu a vazut macar un film in care eroul cel verde isi face aparitia si salveaza ziua? Replicile sale sunt cunoscute si folosite de toata lumea, iar acum, cu acest joc de pacanele, vei avea sansa de  intra in pielea personajului si de a iti croi drum spre premiile si bonusurile uimitoare disponibile in joc. Actiunea slotului video este inspirata de filmul, The Incredible Hulk, lansat in 2008. Jocul de pacanele este echipat cu 5 role si 50 de linii castigatoare.

Playtech este producatorul slotului video si este foarte cunoscut si apreciat pentru colectia impresionanata de jocuri de pacanele ce au ca tema personajele Marvel. Toate jocurile de pacanele din aceasta colectie sunt echipate cu Jackpot-uri Progresive. De indata ce vei fi anuntat ca ai incasat un jackpot, va trebui sa alegi din cele 20 de casute afisate pana cand reusesti sa afisezi 3 simboluri identie ce iti vor aduce Jackpot-ul Ultimate Power, Super Power, Extra Power sau Power.

Jocul de pacanele este realizat cu o grafica foarte buna, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema, avand valori diferite in functie de combinatiile in care se afiseaza: elicoptere si masini de politie, ce pot aduce castiguri de pana la 200 de monede, radiatii gamma ce pot aduce castiguri de pana la 500 de monede, radiatii galben cu negru, ce pot aduce castiguri de pana la 4000 de monede.

Acest slot video este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild, Hulk, are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul wild al slotului video se va transforma in expanding wild, iar atunci cand se afiseaza pe rola 3, iti va aduce 2 re-spin. Atunci cand se afiseaza pe rolele 2, 3 si 4, iti va aduce 1 re-spin. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite dar aduce si castiguri foarte bune: 3 simboluri scatter vor aduce un multiplicator 10x pariul plasat, 4 simboluri scatter vor aduce un multiplicator 20x pariul plasat, iar 5 simboluri scatter vor aduce un multiplicator 100x pariul plasat.

Desigur, jocul de pacanele ne rezerva si alte surprize placute, cu runda Smash Bonus, declansata de afisarea simbolului bonus pe rolele 1 si 5. Tot ce trebuie sa faci este sa distrugi 3 din cele 7 masini de politie pentru a vedea ce premii se ascund acolo. Va trebui, apoi, sa distrugi unul din cele 3 elicoptere de armata pentru a descoperi multiplicatorul pe care il vei primi.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele The Incredibe Hulk de la Playtech si primesti multe rotiri gratuite.