The Finer Reels of Life este un joc de pacanele lansat de Microgaming, ce se afla printre preferintele jucatorilor. Tema acestui slot video, efectele sonore, animatiile si castigurile oferite fac acest joc de pacanele sa fie foarte cautat.

Simbolurile slotului video sunt realizate cu o grafica de cea mai buna calitate. Simbolurile cu cea mai mica valoare sunt cartile de joc de la 10 la A si au valori intre 60 si 200. Simbolurile cu valoare mare sunt trufele de ciocolata, cana de cafea, vinul rosu, whisky-ul si trabucul, paharele de sampanie si diamantul stralucitor. Acesta din urma este si simbolul cu cea mai mare valoare din jocul de pacanele, aducand pana la 1500 pentru o combinatie de 5 simboluri.

Simbolurile speciale sunt si ele disponibile in acest slot video. Simbolul bonus este steaua de aur, iar logo-ul jocului este simbolul wild.

Acest slot video este echipat cu 5 role, 3 randuri si 243 de modalitati de castig. Pariul minim este de €1,50, iar cel maxim de €7,50, ceea ce face ca acest joc de pacanele sa fie potrivit tuturor categoriilor de jucatori.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocului de pacanle pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele The Finer Reels of Life de la Microgaming si primesti multe rotiri gratuite.