All Posts

The Discovery este un slot video ce face parte din colectia de jocuri de cazino online lansata de Playtech. Tema slotului video este inspirata de povestea lui Pocahontas si te poarta intr-o lume de poveste. Slotul video este echipat cu 5 role si 25 de linii castigatoare.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul minim ce poate fi plasat in acest slot video este de 0.01 pentru fiecare linie castigatoare, cea ce inseamna un pariu total minim posibil de 0,25 pentru fiecare rotire. O veste foarte buna este ca slotul video nu este limitat, ceea ce inseamna ca nu exista un pariu maxim, jucatorul putand alege suma pe care vrea sa o parieze. Castigurile oferite de acest slot video sunt grozave si pot ajunge pana la 5000 de monede.

 

Simbolurile disponibile in acest joc de cazino online sunt realizate cu o grafica foarte buna si sunt in numar de 12. Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter, capitanul, este cel care declanseaza runda de 10 rotiri gratuite si aduce un multiplicator 3x pariul plasat. Busola este simbolul stacked wild ce se poate afisa pe rolele 2, 3 sau 4. Simbolul cu cea mai mare valoare in acest joc de cazino online este Pocahontas. Combinatia de 5 simboluri va aduce un castig de 5000 de monede, cea de 4 va aduce 200 de monede, cea de 3 va aduce 100 de monede, iar cea de 2 va aduce 3 monede.

The Discovery este un slot video produs de Playtech si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.