Industria cazinourilor online este una foarte dezvoltată și diversificată la nivel mondial.

În prezent, numărul cazinourilor online unde poți juca toate tipurile de jocuri de cazino a ajuns la câteva mii, dar dacă nu știai, în România poți juca doar la cazinouri care dețin o licență din partea ONJN.

Pentru ca un cazino online din România să poată oferi servicii jucătorilor din țara noastră, acesta  trebuie să aibă o licență de funcționare și mai trebuie să autentifice și să certifice fiecare dintre jocurile oferite jucătorilor de cazino din România.

Toate aceste elemente oferă un impact pozitiv asupra experienței oferite jucătorilor de la cazinourile online prezente pe piața din țara noastră. În acest mod, jucătorii au garanția că jocurile sunt corecte și respectă cerințele impuse de autoritățile care evaluează și certifică fiecare cazino online (eCogra, MGA, Gambling Commision, etc.)

Dacă dorești să testezi gratuit câteva sloturi iată oferta unor cazinouri online cu licență, unde puteți juca in siguranță jocurile favorite:


MaxBet oferă 100 de rotiri gratuite.

Cele mai poulare jocuri disponibile în portofoliul cazinoului MaxBet sunt produse de Novomatic (Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot, Book of Ra, Wild Thing, The Magic Flute, From Dusk Till Dawn, Goddess Rising, Helena, Legends of the Sea) și NetEnt (Vikings, Dracula, Starburst, Gonzo’s Quest, Guns N’ Roses, Jimi Hendrix, Motorhead).

Pentru a putea beneficia de cele 100 de rotiri gratuite trebuie să deschizi AICI un cont nou la MaxBet, și să ne trimiți într-un mesaj privat numele de utilizator ales de tine pentru cazinoul MaxBet.

În plus, în afară de cele 100 de rotiri gratuite oferite jucătorilor 52NEWS, la MaxBet poți beneficia și de un generos bonus pentru Prima Depunere. Folosește codul bonus MAXBET200 și vei primi un Bonus de 200% în limita a 1800 RON pentru Prima Depunere.

Oferta de 100 de rotiri gratuite se supune unor Termeni și Condiții MaxBet.


ADMIRAL oferă 50 de rotiri gratuite.

Cele mai poulare jocuri disponibile în portofoliul cazinoului ADMIRAL sunt produse de Novomatic (Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot, Book of Ra, Wild Thing, The Magic Flute, From Dusk Till Dawn, Goddess Rising, Helena, Legends of the Sea) și NetEnt ( Vikings, Dracula, Starburst, Gonzo’s Quest, Guns N’ Roses, Jimi Hendrix, Motorhead).

Pentru a putea beneficia de cele 50 de rotiri gratuite trebuie să deschizi AICI un cont nou la ADMIRAL. Rotirile gratuite sunt eligibile pentru următoarele jocuri: Book of Ra, Lucky Lady’s Charm & Plenty of Fruit.

În total, primești 50 de Free Spins. Primești 20 de Free spins în 24 de ore după ce ai finalizat înregistrarea și ti-ai validat adresa de email, iar restul de 30 de Free spins le primești în 24 de ore dupa ce efectuezi primul depozit pe ADMIRAL.

În plus, în afară de cele 50 de rotiri gratuite oferite jucătorilor 52NEWS, la ADMIRAL mai poți beneficia de un Bonus de 100 de RON după ce finalizezi procesul de verificare și de un Bonus de 100% în limita a 900 de RON.