Pregateste-te pentru a intra intr-o lume plina de actiune a jocului de pacanele Terminator Genisys, lansat de producatorul de jocuri de cazino, Playtech. Tema jocului de pacanele urmeaza firul actiunii din filmul cu acelasi nume, lansat in 2015. Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu 5 role si 25 de linii castigatoare.

Scopul jocului de pacanele este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active. Combinatiile castigatoare sunt compuse din minim 3 simboluri identice si pot aduce castiguri de pana la 200x pariul plasat.

Jocul de pacanele este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, pentru a forma combinatii castigatoare. Daca norocul iti surade, vei putea declansa runda de rotiri gratuite, in care vei calatorii in timp, fie in 1984, fie in 2017, in functie de dorinta ta.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Pariul ce poate fi plasat in acest joc de pacanele variaza intre 0,25 si 25 de monede. Fiecare simbol are propria sa valoare si se integreaza perfect in tema. Pustile rezistentei aduc pana la 50x pariul plasat, fotografia lui Sarah si manusile magnetice aduc pana la 75x pariul initial plaat, iar ursuletul aduce pana la 100x pariul plasat. Cyborg T-800 vine cu castiguri de 150x pariul plasat, Kyle Reese si John Connor aduc 250x si respectiv 500x pariul plasat, Sarah vine cu castiguri de 750x pariul plasat, iar Terminator aduce pana la 1200x pariul plasat. Atunci cand se afiseaza simbolul wild, castigurile pot ajunge pana la 5000x pariul plasat.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Playtech, cum ar fi Terminator Genisys.