Tens or Better este un joc de poker video lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, Microgaming. Acesta este unul din jocurile de poker foarte populare in randul jucatorilor. Multumita variatiei pariului, acest joc de poker video se adreseaza tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati.

Pentru a incepe actiunea jocului de poker video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Regulile acestui joc de poker sunt simple, mai ales daca esti familiarizat deja cu jocul de poker video Jacks or Better.

Butonul DEAL al jocului de poker ca la aparate este cel care imparte cartile. Vei primi 5 carti din care trebuie sa alegi pe care vrei sa le pastrezi si pe care vrei sa le schimbi. Runda a doua de carti iti va schimba cartile selectate si este finala. Scopul jocului de poker video este ca mana ta sa fie mai valoroasa decat cea a dealer-ului.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocului pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Incearca jocul de poker video Tens or Better, de la Microgaming, recomandat de 52news.ro si primesti un bonus gratuit.