Daca esti un iubitor al tenisului, Tennis Stars este slotul video potrivit pentru tine. Jocul de pacanele este realizat de Playtech intr-o maniera retro, atat la modul de joc, cat si la grafica folosita. Iarba de pe teren este afisata peste tot, lucru care te poate duce cu gandul ca actiunea jocului de pacanele se desfasoara pe un teren de tenis. Rolele slotului video ocupa aproape intreg ecranul, iar partea stanga si in partea dreapta a lor sunt afisate numere ce corespund liniilor castigatoare.

Muzica de fundal a jocului de pacanele te face sa intri in atmosfera, iar efectele sonore sporesc actiunea. Slotul video este echipat cu 5 role si 40 de linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 95,6%.

Jocul de pacanele este echipat si cu optiunea Gamble, ce iti ofera sansa de a incerca sa iti dublezi castigurile. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti corect si suma iti va fi dublata. Optiunea Max Bet, odata activata, face ca pariul plasat sa fie automat cel maxim., iar optiunea Auto Play, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori.

Acest joc de pacanele este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, pentru a forma combinatii castigatoare. Atunci cand simbolul wild se afiseaza pe rolele 2, 3 si 4 va aduce 15 rotiri gratuite si un multiplicator 3x pariul plasat. Simbolul scatter este cel care deschide runda bonus “Championship Match”, atunci cand se afiseaza in numar de minim trei oriunde pe rolele aparatului de pacanele.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Tennis Stars de la Playtech si primesti multe rotiri gratuite.