Tarzan este un joc ca la aparate lansat de Microgaming. Tema jocului il are ca personaj principal pe insusi Tarzan.
Grafica jocului de cazino online este de cea mai buna calitate, iar design-ul si animatiile sunt atractive. Simbolurile jocului ca la aparate se incadreaza perfect in tema si prezinta: prune, mere, portocale, pepeni, pasari toucan, maimute, tigri si multe altele.

Jocul de cazin online este echipat cu 5 role, 3 randuri si 40 de linii castigatoare.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Numarul de rotiri gratuite oferite variaza in functie de numarul de simboluri scatter afisate in acelasi timp pe ecranul jocului de pacanele.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc ca la aparate sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Tarzan este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.