Tally Ho este un joc ca la aparate ce face parte din colectia de jocuri de cazino lansate de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, Microgaming. Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu 5 role, 9 linii castigatoare si 45 de combinatii castigatoare posibile. Simbolurile sunt realizate in cel mai mic detaliu.

Jocurile de cazino de acest gen sunt echipate cu jackpot-uri interesante, iar acest joc ca la aparate nu face exceptie. Astfel, vei putea incasa pana la 6000 de monede.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc ca la aparate sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc ca la aparate este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Numarul de rotiri gratuite oferite variaza in functie de numarul de simboluri scatter afisate in acelasi timp pe ecranul jocului de pacanele.

Acest senzational joc ca la aparate numit Tally Ho poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro