Daca esti un impatimit al dulciurilor si iti place sa te delectezi cu savoarea bomboanelor si a prajiturilor. Sweet Party este slotul video care iti satisface toate poftele. Playtech este cel care a lansat acest joc de cazino online si l-a echipat cu o tema atat de placuta. Slotul video este inedit, nefiind echipat cu linii castigatoare.

Slotul video este realizat cu o grafica de cea mai buna calitate, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema. Fiecare simbol are propriile caracteristici. Scopul jocului de cazino online este afisarea combinatiilor castigatoare, de minim 5 simboluri identice, pe orizontala sau pe veritacala. Slotul video este inedit intrucat nu este echipat cu linii castigatoare. La apasarea butonului de incepere a jocului, simbolurile vor cadea din partea de sus a ecranului si se vor aseza pe rolele slotului video. Atunci cand se afiseaza o combinatie castigatoare, aceasta va fi stearsa de pe ecran, castigul va fi incasat, iar alte simboluri vor inlocui locurile libere, crescand astfel sansele de castig.

Slotul video este echipat cu un jackpot progresiv. Pentru a putea avea sanse la incasarea jackpot-ului, pariul plasat trebuie sa fie cel maxim, iar combinatia castigatoare trebuie sa fie compusa din minim 8 simboluri.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Sweet Party este un slot video produs de Playtech si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.