Sweet Harvest este un joc de pacanele ce face parte din colectia de jocuri de cazino lansate de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, Microgaming. Scopul jocului de pacanele este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

Jocul de pacanele este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare. Inainte de a incepe jocul de pacanele, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Simbolurile cu care a fost echipat jocul de pacanele prezinta: carti de joc de la 10 la A, legu,e si multe altele.
Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Microgaming, cum ar fi Sweet Harvest.