Bine ai venit in lumea supereroilor, a superputerilor si a supercastigurior. Supermen a aparut prima data pe micile ecrane in 1970, rol interpretat de actorul Christopher Reeve. Supereroul si aventurile sale au fost imediat indragite de public si, din acest motiv, Playtech a decis sa lanseze acest joc ca la aparate care sa il aiba ca personaj principal. Playtech are o intraga colectie de jocuri de cazino online cu supereroi si trei astfel de jocuri ce il au in centrul atentiei pe Superman.

Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role si 100 de linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 95%. Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino online sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul minim ce poate fi plasat este in valoare de 0,60 de monede, iar cel maxim de 80 de monede.

Jocul de cazino online este structurat pe mai multe nivele de joc: Mini, Minor, Major si Grand, fiecare dintre ele cu caracteristicile sale. Jocul ca la aparate este echipat si cu un jackpot grozav, iar pentru a putea ava sansa sa il incasezi, trebuie sa joci un minigame foarte interesant in care trebuie sa afisezi trei simboluri de aceeasi culoare pentru a incasa castigul.

Simbolul Extra Spins afisat pe rola 1, 3 sau 5 va aduce 10 rotiri gratuite, timp in care logo-ul Superman va ramane afisat. When you land the extra spins icon on the first, third or fifth reels, you’ll enter into 10 spins, in which the Superman logo sticks in place. It stays there for all 10 games. Dupa terminarea rotirilor gratuite, Superman apare si da timpul inapoi pentru ca tu sa poti avea parte de distractie inca o data.

Superman the Movie este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.