Lumea supereroilor este una aventuroasa si interesanta, iar supereroii vin cu puteri la care nici nu te-ai gandit. Superman este unul din cei mai cunoscuti supereroi ai lumii si este si personajul principal al acestui joc ca la aparate. Playtech este producatorul de jocuri de cazino care a creat acest joc ca la aparate numit Superman II. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role si 25 de linii castigatoare fixe.

Tema jocului ca la aparate il surprinde pe Superman in lupta lui impotriva generalului Zod si a acolitilor sai, Ursula si Zod. Imagini din film au fost incluse in actiunea jocului ca la aparate, iar grafica te va captiva. Simbolurile jocului ca la aparate se integreaza perfect in tema si prezinta: ochelarii lui Clarke Kent, emblema Daily Planet si multe altele. Scopul jocului nu este salvarea omenirii, ci incasarea castigurilor grozave existente. Simbolul cu cea mai mare valoare in acest joc ca la aparate este Superman „S”, care aduce castiguri de pana la 5000 de monede pentru combinatia de cinci.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Jocurile de cazino necesita pariuri variate, iar acest joc ca la aparate incepe cu un pariu minim de 0,01 monede pentru fiecare linie castigatoare. Pariul maxim total posibil este in valoare de 25 de monede, atunci cand se pariaza 1 moneda pentru fiecare linie castigatoare.

Acest senzational joc ca la aparate numit Superman II poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.