Intra intr-o lume stralucitoare si luxoasa, plina de bijuterii si pietre pretioase pe care ne-o ofera jocul de pacanele Super Lion, lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Playtech. Jocul de pacanele este echipat cu 5 role si 10 linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,50%.

Acesta este unul din jocurile de cazino realizate cu o grafica impecabila si colorata, ce fascineaza si captiveaza atentia jucatorilor. Simbolurile jocului de pacanele se incadreaza perfect in tema, iar efectele sonore sporesc atmosfera de joc. Jocul de pacanele ofera si un jackpot grozav ce se acorda pentru combinatia perfecta.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Inainte de a incepe jocul de cazino, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul minim ce poate fi plasat in acest joc de pacanele este de 0,01 monede pentru fiecare linie castigatoare, iar pariul maxim total posibil este de 1000 de monede pentru fiecare rotire.

Simbolul wild este si el prezent in joc si, pe langa faptul ca are capacitatea de a inlocui alte simboluri, cu scopul de a forma combinatii castigatoare, poate aduce si rotiri gratuite atunci cand se afiseaza pe rola 3.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Playtech, cum ar fi Super Lion.