Sunset Beach este un joc de pacanele lansat de producatorul de jocuri, Playtech. Actiunea slotului video se desfasoara pe o plaja frumoasa si insorita, langa apa albasatra. Atmosfera jocului de pacanele este relaxanta, iar castigurile nu vor intarzia sa apara. Jocul de pacanele este echipat cu 5 role si 80 de linii castigatoare.

Slotul video este realizat cu o grafica uimitoare, iar simbolurile se integreaza in tema, fiind foarte colorate si bine conturate. Muzica de fundal si efectele sonore te poarta in atmosfera de vacanta. Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Jocul de pacanele este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori.

Simbolul wild al jocului de pacanele este fata in bikini care se poate afisa pe rolele 2, 3 sau 4 si va deveni expanding wild. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui alte simboluri cu scopul de a forma combinatii castigatoare.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Sunset Beach de la Playtech si primesti multe rotiri gratuite.