Sun Wukong este un slot video ce face parte din colectia de jocuri de cazino online lansata de Playtech. Slotul video este echipat cu 5 role si 15 linii castigatoare. Tema jocului de cazino online este bazata pe legenda chineza a Regelui Maimuta. In roman, maimuta nascuta dintr-o piatra dobandeste puteri naturale prin practici  taoiste. Dupa o revolta impotriva Imparatului de Jad, este inchisa sub un munte de catre Buddha. In schimbul eliberarii sale, accepta sa-l insoteasca pe calugarul pelerin Xuanzang, in calitate de garda de corp, impreuna cu monstrul cu cap de porc Zhu Bajie, demonul Sha Wujing si dragonul Longwang, intr-o calatorie spre vest, pentru a recupera unele sutre budiste din India.

Grafica slotului video este uimitoare, iar fundalul captivant. Scopul jocului de cazino online este afisarea combinatiilor castigatoare, de minim 2 simboluri, pe liniile castigatoare active. Simbolurile slotului video se incadreaza perfect in tema si prezinta: carti de joc de la 9 la A, cai, soldati, imparatul si pe insusi regele Maimuta. Simbolurile disponibile in joc sunt realizate in detaliu si incadrate cu pietre rosii.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Regele maimuta este simbolul wild al jocului. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Inainte de a incepe slotul video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino online sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest slot video variaza intre 0,15 si 1250 de monede.

In acest joc de cazino online exista trei nivele de bonusuri, fiecare cu caracteristicile sale. Valley of the Sun ofera 20 de linii castigatoare si multiplicatoare 2x pariul initial plasat, Mountain of Fruit and Flowers ofera 10 rotiri gratuite si multiplicatoare 4x pariul initial plasat, iar Kingdom of Heaven ofera 8 rotiri gratuite si multiplicatoare 5x pariul initial plasat.

Sun Wukong este un slot video produs de Playtech si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.