Sumatran Storm este un joc ca la aparate lansat de cei de la IGT. Actiunea jocului de cazino online te poarta intr-o aventura grozava, pe insula indoneziana Sumatra.

Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role, 60 de linii castigatoare si 720 de moduri de castig. Rata de castig a jucatorului , in acest joc de cazin online, este de 93,23%. Scopul jocului ca la aparate ste afisarea de combinatii castigatoare, de la stanga la dreapta, dar si de la dreapta la stanga.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile Jocului ca la aparate pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc ca la aparate sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Sumatran Storm este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.