Sultan’s Gold este un joc ca la aparate lansat de producatorul de jocuri de cazino online, Playtech. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare.

Scopul jocului ca la aparate este afisarea combinatiilor castigatoare de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori. Muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc.

Numele jocului ca la aparate iti sugereaza ca actiunea se desfasoara intr-o lume a bogatiilor, ceea ce se reflecta si in simbolurile ce se afiseaza pe role: sultanul, printesa, lampa magica, palatul si multe altele. Palatul este simbolul cu cea mai mare valoare in joc, fiind simbolul wild, scatter si bonus. Atunci cand se afiseaza in numar de minim trei, se vor acorda 10 rotiri gratuite.

Acest senzational joc ca la aparate numit Sultan’s Gold poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.