Bine ai venit in atmosfera de poveste a jocului ca la aparate, Sultans Fortune, lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino online, Playtech. Actiunea jocului ca la aparate se desfasoara intr-o lume ce pare a fi rupta din povestile cu 1001 de nopti. Acest joc de cazino online este echipat cu 3 role si 1 linie castigatoare.

Jocul de cazino online este unul clasic, usor si simplu de jucat. Ecranul jocului ca la aparate este impartit in doua, jumatatea de sus continand logo-ul si panoul de control, iar jumatatea de joc continand rolele si bara de comanda. Grafica jocului de cazino online este buna, iar muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc.

Scopul jocului ca la aparate este afisarea combinatiilor castigatoare, formate din trei simboluri identice, pe linia castigatoare, pentru a incasa castigurile. Ca orice alt joc de cazino online vintage, rolele jocului ca la aparate pot afisa si casute goale intre simboluri.

Acest joc ca la aparate este echipat si cu optiunea Max Bet care, odata activata, face ca pariul plasat sa fie automat cel maxim. Plasarea pariului maxim este o miscare riscanta, dar care poate aduce castiguri uimitoare.

Simbolurile disponibile in acest joc de cazino online se incadreaza perfect in tema orientala si prezinta: monede de aur, perle, sabii, acestea avand cea mai mica valoare in joc. Safirele si inimile sunt simbolurile cu cea mai mare valoare in joc si poat aduce pana la 500x pariul initial plasat.

Chiar daca jocul ca la aparate pare a fi un clasic simplu, vom fi surpinsi sa vede, cateva elemente noi ce pot aduce castiguri mai rapid. Spre exemplu, simbolul wild este prezent in joc, sub forma jobenului, si poate aduce premii de patru cifre, fiind si simbolul cu cea mai mare valoare in joc.

Sultans Fortune este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.