Starscape este un joc ca la aparate lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, Microgaming. Jocul de cazino online este echipat cu 5 role si 25 de linii castigatoare si peste 40 de combinatii castigatoare posibile. Tema jocului ca la aparate este galactica, iar simbolurile cu care a fost echipat jocul ca la aparate se incadreaza perfect in aceasta tema: Saturn, Soare, Marte, Lua, comete, dar si cartile de joc de la 9 la A.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Jocul de cazino online este echipat si cu un jackpot grozav de 7000 de monede.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Starscape este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.