Star Joker este este un joc de cazino online foarte luminos si colorat, lansat de cei de la Play’n GO. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role, 3 randuri si 10 linii castigatoare fixe. Tema jocului de cazino online este inspirata din jocurile ca la aparate cu fructe . Simbolurile jocului ca la aparate se incadreaza perfect in tema si prezinta: cirese, prune, cifra 7, portocale, capsuni si pepeni.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Inainte de a invarti rolele jocului ca la aparate, te vei puea bucura de tutorialul pe care cei de la Play’N Go l-au inclus in acest joc de cazino online si care te va invata cum sa joci.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc ca la aparate sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Star Joker este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.