Spud O’Reilly’s Crops of Gold este un joc ca la aparate lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Playtech. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc ca la aparate variaza intre 0,20 si 2000 de monede pentru fiecare rotire.

Acesta este unul din jocurile de cazino a caror tema face referire la norocul irlandez. Simbolurile jocului ca la aparate sunt realizate cu o grafica foarte bunasi se incadreaza perfect in tema: carti de joc decorate cu cartofi, furculite, cizme, halbe de bere si potcoave, tractoare, boxeri amuzanti, oi si multe altele. Toate simbolurile sunt desenate si amuzante. Cel mai valoros simbol este personajul principal al jocului ca la aparate si poate aduce pana la 10.000x pariul plasat, atunci cand se afiseaza in combinatii de cate cinci pe o linie castigatoare activa.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Acest senzational joc ca la aparate numit Spud O’Reilly’s Crops of Gold poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.