All Posts

Spin 2 Millions este un joc ca la aparate lansat de producatorul de jocuri de cazino online, Playtech. Actiunea jocului ca la aparate este inedita si distractiva si te va purta intr-o aventura interzisa. Tot ce trebuie sa faci este sa spargi o banca si sa golesti seifurile, iar contul tau de jucator se va umple. Vei intra in rolul unui spargator ce isi asuma toate riscurile in timp ce intra in banca. Jocul de cazino online este echipat cu 5 role si 5 linii castigatoare.

Grafica jocului ca la aparate nu impresionaeza cu nimic, dar jocul este in asa fel realizat incat te va captiva. Rolele jocului ca la aparate ocupa intreg ecranul, iar bara de comanda se afla in partea de jos a ecranului. Fundalul este simplu si prezinta un camp cu cateva monede de aur. Simbolurile jocului de cazino online prezinta: bani, monede, lingouri de aur, casute de valoare, seifuri si altele. Jocul ca la aparate este echipat cu doua simboluri jackpot ce pot aduce 10.000 de monede sau 20.000 de monede. Scopul jocului ca la aparate este afisarea combinatiilor castigatoare, de minim trei simboluri identice, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Cele 3 simboluri scatter – femeia, hotul si paznicul, sunt simboluri speciale ce pot aduce castiguri grozave atunci cand afisezi combinatii de minim 3 simboluri identice si declanseaza runda Crack the Safe. In cadrul acestei runde trebuie sa alegi unul din cele trei seifuri pentru a afla castigul incasat.

Spin 2 Millions este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.