All Posts

Asa cum suntem deja obisnuiti, Playtech lanseaza un nou joc ca la aparate din colectia Marvel. Superman este unul din jocurile de cazino ce te vor purta in lumea supereroilor si iti va da sansa sa faci parte si tu din gasca lor. Acest joc ca la aparate este echipat cu 5 role si 25 de linii castigatoare active. Rata de castig a jucatorului este de 95,08%.

Jocul ca la aparate este realizat cu o grafica foarte buna, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema. Green Goblin este unul din dusmanii lui Spiderman, iar acum, in acest joc ca la aparate, este liber si ameninta New York-ul, dar si pe iubita lui Spiderman, Mary Jane. Ajuta-l pe Spiderman si vei fi recompensat cu premii uimitoare.Spre exemplu, Green Goblin iti poate aduce pana la 1000 de monede, Mary Jane pana la 300 de monede, zgarie-norii pana la 200 de monede. Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocuri de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Jocul ca la aparate este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild, Spiderman are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul wild se poate afisa pe rolele 2, 3 si 4 si poate aduce premii de 3x pana la 10x pariul plasat. Daca vei reusi sa afisezi o combinatie de 5 simboluri wild consecutive, vei fi recompensat cu un castig de 10.000 de monede. Simbolul bonus este si el foarte interesant si se poate afisa pe rolele 1, 3 si 5. Runda bonus va afisa un raft cu comic books ce iti poate aduce una din cele 5 caracteristici speciale profitabile.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate si cu runda de rotiri gratuite, Rivalling Free Games Feature. Cele 10 rotiri gratuite se pot prelungi la nesfasit, atat timp cat Spiderman se afiseaza pe rola 3. Tot el este cel ce va aduce si multiplicatoare intre 1x si 5x pariul plasat. Afisarea lui Green Goblin va duce la incheierea rundei de rotiri gratuite si la eliminarea multiplicatoarelor.

Acest senzational joc ca la aparate numit Spiderman poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.