So Many Monsters este un joc ca la aparate ce face parte din colectia de jocuri de cazino lansate de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, Microgaming. Tema jocului de pacanele prezinta diversi monstri ce iti vor aduce castiguri grozave.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu 5 role, 3 randuri si 25 de linii castigatoare.

Inainte de a incepe jocul de pacanele, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Numarul de rotiri gratuite oferite variaza in functie de numarul de simboluri scatter afisate in acelasi timp pe ecranul jocului de pacanele.

Jocul de pacanele este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele slotului video sa se invarta fara intrerupere pentru un anumit numar de ori.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Microgaming, cum ar fi So Many Monsters.