Slots of Money este un joc ca la aparate ce poate parea clasic, la prima vedere. Acest joc ca la aparate are o structura de 17 celule impartie in 5 role. Rolele 1, 3 si 5 au 3 randuri, iar rolele 2 isi 4 au 4 randuri. Rata de castig a jucatorului este de 95,50%. Simbolurile acestui joc de cazino online este echipat cu 9 simboluri diferite.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Inainte de a incepe jocul, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Grafica si design-ul jocului ca la aparate sunt de cea mai buna calitate, iar efectele sonore sporesc atmosfera de joc. Castigurile oferite de acest joc de cazino online sunt grozave. Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Slots of Money este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.