Intra in uimitoarea si fascinanta lume orientala si bucura-te de puterea Taoismului pe care o vei descoperi in acest joc ca la aparate, numit Si Xiang. Jocul de cazino online este lansat de Playtech si echipat cu 5 role si 9 linii castigatoare. Tema jocului ca la aparate te va purta intr-o lume a creaturilor mitologice din constelatiile chinezesti: Dragonul Albastru, Pasarea Rosie, Tigrul Alb si Testoasa Neagra. In religia taoista, aceste patru simboluri reprezinta cele patru anotimpuri si cele patru puncte cardinale.

In primul rand, Meng Zhang este dragonul care reprezinta prmavara si apele albastre ale Chinei, apoi este Ling Guang, pasarea ce simbolizeaza vara si tinuturile de culoare rosie ale Chinei de Sud, apoi este tigrul Jian Bing, ce reprezinta toamna si nisipurile albe ale desertului din vestul Chinei si, nu in ultimul rand, este testoasa Zhi Ming, ce reprezinta iarna si taramurile negre din nord. Simbourile jocului ca la aparate sunt realizate cu o grafica de cea mai buna calitae, iar animalele sunt surprinse in intreaga lor maretie.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Fiecare simbol al jocului de cazino online are propria valoare, iar jocul decurge simplu si fara intreruperi, ceea ce inseamna fara rotiri gratuite, fara runde sau alte caracteristici speciale. Simbolul wild este prezent, insa, in jocul ca la aparate si poate aparea pe rolele 2, 3 si 4 si are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu scopul de a crea combinatii castigatoare. Aceste combinatii castigatoare au dubla valoare. Combinatia cu cea mai mare valoare in acest joc ca la aparate este cea formata din 5 dragoni si aduce castiguri uimitoare de 10.000x pariul initial plasat.

Si Xiang este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.