Si Ling este un joc ca la aparate lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Playtech. Inca de la inceputul jocului ca la aparate, vei fi purtat intr-o lume eleganta, orientala, in care te vei intalni cu niste creaturi mitologice incredibile, ce iti vor aduce castiguri grozave. Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu 5 role si 243 de moduri de castig.  

Grafica jocului ca la aparate este buna, fara efecte 3D, dar fascinanta. Detaliile cu care te vei intalni in joc sunt uimitoare si foarte captivante.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.  Pariul ce poate fi plasat in acest joc ca la aparate variaza intre 0,01 si 100 de monede, ceea ce duce la un pariu maxim total posibil de 6000 de monede. Pariul minim total posibil este de numai 0,60 de monede.

Scopul jocului ca la aparate este afisarea combinatiilor castigatoare formate din simboluri identice consecutive, de la stanga la dreapta.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Acest senzational joc ca la aparate numit Si Ling poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.