Secret Santa este un slot video echipat cu 5 role, 4 randuri si 1024 de modalitati de castig. Tema acestui joc de cazino online te poarta in atmosfera Craciunului, iar simbolurile se incadreaza perfect; budinca, curcani, ciorapi, seminee, pomi de Craciun si Mos Craciun.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Numarul de rotiri gratuite oferite variaza in functie de numarul de simboluri scatter afisate in acelasi timp pe ecranul jocului de pacanele.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Secret Santa este un slot video produs de Microgaming si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.