Savanna Cash este jocul ca la aparate ce te va purta in inima savanei africane. Savana este unul din cele mai diverse si complexe ecosisteme din lume, cu un amestec de aer umed si uscat si animale de la cele mai mici, cum sunt termite, la inaltele girafe. Toate acestea sunt aduse acum pe rolele jocului de cazino online. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role si 30 de linii castigatoare.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Simbolurile jocului ca la aparate sunt realizate cu o grafica foarte buna si colorata si prezinta: zebre, gazele, bizoni, lei si multe altele. Fiecare simbol are propria sa valoare, iar jackpot-ul jocului de cazino online ajunge pana la valoarea de 500x pariul initial plasat.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc ca la aparate sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,50 de monede, in timp ce pariul maxim total posibil ajunge la valoarea de 5000 de monede.

Savannah Cash este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.