Sam Soverel a făcut-o din nou! Câștigătorul turneului British Poker Open și unul dintre favoriții la titlul High Roller of the Year a câștigat turneul nr. 7 al festivalului Poker Masters din 2019 și a încasat 340.000 dolari, învingându-l pe Sean Winter în jocul heads-up. Soverel se află acum pe locul doi în clasamentul campionatului, fiind devansat doar Chance Kornuth.

„Am jucat bine”, a exclamat Sam Soverel după ce a câștigat evenimentul: „A fost multă distracție jucând împotriva lui Sean, jucăm unul împotriva celuilalt de aproximativ 11 ani.”

Jocul heads-up a început cu Winter care deține un avans de 2: 1, dar asta s-a dovedit a nu fi suficient. La mâna finală, Soverel a crescut potul din poziția de dealer cu juvete-nouă-șase-patru, iar Winter a dat call cu as-popă-zece-opt. Flopul a adus popă-șase-șase și ambii jucători au făcut check, după care Winter a pariat 260.000 pe doiarul întors pe turn. Soverel a făcut raise la 1,07 milioane, iar Winter a luat o înghițitură din paharul cu vin înainte de a da call. Winter nu a lovit pe river și a fost eliminat pe locul doi.

“Probabil că am să folosesc banii pentru a-mi plăti pierderile la pariuri pe fantasy sports”, a glumit Soverel când a fost întrebat despre ce crede despre victoria în turneul Poker Masters.

Surse media: Poker CENTRAL