Royal Reels este un joc de pacanele echipat cu 5 role, 3 randuri si 30 de linii castigatoare. Scopul slotului video este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

Inainte de a incepe jocul de pacanele, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Simbolurile cu care a fost echipat jocul de pacanele prezinta: carti de joc de la J la A, cirese, diamante, coroane si pietre pretioase.

Acest joc de pacanele este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Royal Reels de la Betsoft si primesti multe rotiri gratuite.