Partida România-Spania, care se joacă diseară pe Arena Naţională de la ora 21:45, reprezintă fix jumătatea preliminariilor pentru EURO 2020.

În acest moment, selecționta României se află pe locul 3, deci nu suntem pe loc de calificare, dar avem acelaşi număr de puncte cu Suedia, 7 puncte, aşa că lucrurile nu stau chiar rău. Însă ar fi bine să nu pierdem, pentru a avea un prim avantaj real în faţa celor două ţări nordice, după ce atât Norvegia, cât şi Suedia au pierdut contra ibericilor, 1-2 şi 0-3.

Pentru meciul din această seară, Cosmin Contra a decis să schimbe sistemul, iar formula este una care ar trebui să dea mai multă siguranţă porţii lui Tătăruşanu. Va fi un 3-5-2 gândit în primul rând ca să nu luăm gol, dar suficient de elastic pentru a reuşi să şi marcăm.

“Am în minte câteva formații de start și 90% din jucători, și planul tactic, dar și cum vom începe. Și, dacă se întâmplă să primim gol, cu ce putem să venim în plus. Mi-am făcut mai multe planuri tactice.

Din punct de vedere fizic, aceștia trebuie să fie 100%, dar în același timp să avem curaj, să nu ne fie frică când avem mingea să le punem probleme. Dacă ne vom apăra tot meciul, va fi greu să ținem piept acestei echipe”, a mai spus selecționerul României.

Echipe probabile:

România:

Tătărușanu – Benzar, Nedelcearu, Chiricheș, Grigore, Toșca – Marin, Anton, Stanciu – Keșeru, Pușcaș. Antrenor Cosmin Contra

Spania: 

Kepa – Carvajal, S. Ramos, D. Llorente, J. Alba – Saul, Busquets, Ruiz – Rodrigo, Alcacer, Oyarzabal. Antrenor Robert Moreno

 

Pentru cei interesați de pariuri sportive, merită să menționăm că marea favorită a caselor de pariuri, pentru partida de diseară, este Spania, care are o cotă de 1.45 pentru victorie, în timp ce România are o cotă ireală de 7.50. Pentru un rezultat de egalitate casa de pariuri online BetStars ne oferă o cotă de 4.33.

Surse media: DIGISport și UEFA.com / Cote Pariuri: BetStars