All Posts

Reel Classic 5 este un joc de pacanele clasic, lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Playtech. Jucatorii se vor putea bucura de atmosfera retro a jocurilor de cazino in timpul in care vor incasa castiguri grozave. Jocul de pacanele este echipat cu 5 role si 5 linii castigatoare, iar actiunea se desfasoara pe un fundal ce iti prezinta viata de noapte in Las Vegas.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Scopul jocului de pacanele este afisarea combinatiilor castigatoare, de minim trei simboluri identice, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active. Simbolurile disponibile in acest joc de pacanele au valori diferite si sunt clasice. Cartile de joc si zarurile pot forma combinatii castigatoare ce pot aduce castiguri intre 5x si 100x pariul initial plasat. Ruleta, jetoanele si lingourile sunt simboluri cu valori mai mari in acest joc de pacanele. Lingoul de aur este chiar simbolul cu cea mai mare valoare in joc si poate aduce pana la 2000x pariul initial plasat, atunci cand se afiseaza in combinatii de cate 5. Ruleta este simbolul ce poate aduce premii de pana la 200x pariul plasat, iar jetoanele pot aduce pana la 400x pariul plasat.

Acesta este unul din jocurile de cazino ce te vor purta intr-o atmosfera retro placuta, realizat cu o grafica buna si simboluri interesante. Castigurile sunt si ele bune, insa jocul de pacanele duce lipsa de simboluri si caracteristici speciale ce pot creste semnificativ sansele de castig.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Playtech, cum ar fi Reel Classic 5.