Deep Water Hold’em este un format de poker incitant, bazat pe Texas Hold’em, însă cu ante-uri în creştere atunci când o mână nu ajunge la showdown şi cu o abordare unică referitoare la blinduri.

Disponibil exclusiv la PokerStars, Deep Water Hold’em se adresează jucătorilor de toate nivelurile.

Dacă ai mai jucat Texas Hold’em, l-ai văzut la TV sau vrei ceva nou, Deep Water Hold’em este uşor de învăţat şi plin de acţiune unică.

Regulile pentru Deep Water Hold’em

La începutul fiecărei mâini, fiecare jucător plasează un ante. Valoarea ante-urilor pentru o anumită mână este în funcţie de mâinile anterioare împărţite la masă:

  1. Dacă mâna anterioară nu a ajuns la showdown, ante-ul este resetat la valoarea sa cea mai mică
  2. Dacă mâna nu a ajuns la showdown, valoarea ante-ului creşte (până la o valoare maximă, afişată în fereastra jocului tău)

În plus, jucătorul aşezat în partea stângă a Big Blind-ului plasează un al treilea blind, care se numeşte Giant Blind, care are valoare dublă faţă de Big Blind.

Mâna se joacă apoi conform regulilor Texas Hold’em, cu runde de pariere pre-flop, flop, turn şi river.

Jocul Heads-Up

Pe durata heads-up, jucătorul din poziţia butonului va plasa un Big Blind şi adversarul său va plasa un Giant Blind.

Limită ante

Valorile posibile ale ante-urilor sunt stabilite şi afişate în colţul din dreapta-sus al mesei. Valoarea maximă a ante-ului este limitată pentru fiecare miză şi nu poate depăşi Big Blind-ul.

Cum pot juca într-un joc Deep Water Hold’em?

Pentru a începe să joci Deep Water Hold’em, tot ce trebuie să faci este să alegi jocul şi miza pe care doreşti să o joci şi programul de joc îţi va găsi un loc la masă. Dacă nu există un loc disponibil, vei fi plasat pe o listă de aşteptare.

Te rugăm să reţii: poate exista un număr minim de mâini pe care trebuie să le joci înainte de a putea sta în Sit Out sau de părăsi masa, fără a deveni pasibil de o penalizare legată de timp. Penalizările legate de timp sunt cumulative şi ar trebui să aibă rar impact asupra majorităţii jucătorilor. Acestea sunt stabilite pentru a descuraja jucătorii să încerce să-şi aleagă locul la masă prin aşezarea şi părăsirea unui număr mare de mese.

Surse: PokerStars