UNIBET

Cadoul de bun-venit de la UNIBET POKER este un bilet gratuit de 10 EURO pentru UNIBET OPEN!

Pariezi la UNIBET și primești săptămânal două bilete gratuite la turneele freeroll de 500 de EURO

VIZITEAZĂ SITE | ÎNREGISTRARE

 

 

Website:
WWW.UNIBET.RO
Număr licență ONJN:
L1160657W000330

Software:
Relax Gaming
Asistență clienți:
Email, Live Chat
Depunere / retragere:
Visa, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly, Transfer Bancar
Limită depunere / tranzacție:
Min. 25 RON / Max. 50.000 RON
Limită retragere/ tranzacție:
Min. 50 RON / Max. 180.000 RON

Nota 52NEWS: 4.9 din 5

Informații generale

Atunci când UNIBET a fost înfiinţată, în 1997, a început cu o singură ambiţie: pentru ca un jucător (fondatorul Anders Ström) să îşi împărtăşească cunoştinţele despre pariuri sportive pentru a ajuta alţi jucători să efectueze pariuri mai informate și mai sigure.

În prezent, UNIBET este parte din Grupul Kindred, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume dar scopul lor a rămas acela de a înţelege ce doresc jucătorii și de a nu irosi timpul acestora cu produse, servicii şi promoţii de care nu au nevoie.

UNIBET oferă jucătorilor săi de poker o serie întreagă de bonusuri generoase. Cadoul de bun-venit de la UNIBET este un bilet de 10 EURO gratuit pentru Unibet Open + un bonus progresiv de 200 de EURO.

În funcție de metoda de depunere aleasă, depozitul minim în contul UNIBET poate varia. Limita minimă pentru o depunere este de 25 RON, în timp ce limita maximă poate ajunge până la 50.000 RON. În cazul retragerilor, tot în funcție de metoda aleasă, din contul UNIBET se pot retrage minim 50 de RON. Suma maximă care poate fi retrasă într-o singură tranzacție poate ajunge până la 180.000 RON. 

Jocuri și turnee de poker

Unibet Poker e casa celor mai entuziaști jucători de poker. Pe platforma de poker UNIBET poți juca Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha, Fast Fold, turnee Sit & Go, turnee multi-table si turnee satelit pe care le poti accesa atât de pe desktop cât și de pe terminale mobile.

Versiune pentru mobil

Cu Unibet nu mai depinzi de calculator sau laptop. Camera de poker online UNIBET este disponibil pretutindeni – desktop PC și Mac, telefon și tabletă Android și iOS și browsere web. Clientul este optimizat pentru fiecare canal și dispozitiv, asigurând același aspect și exeriență de joc pentru fiecare dintre ele.

Asistență Clienți

Serviciul pentru clienţi este disponibil 7 zile pe săptămână, 24 de ore din 24.

Siguranță și corectitudine

Platforma de pariuri sportive online UNIBET oferă utilizatorilor săi un mediu prietenos, securitate garantată și navigație de încredere, caracteristici recunoscute de organizațiile emblematice specializate în reglementarea și controlul site-urilor de jocuri de noroc online.

După conectare, toate informaţiile trimise şi primite de la site-ul Unibet sunt criptate folosind tehnologia 128-bit Secure Socket Layer (SSL). Certificatul SSL utilizat este emis şi verificat de către Trustwave.

Astfel, datele tale sunt în siguranța și poți avea deplină încredere că toate tranzacțiile tale online sunt efectuate fără niciun risc.