NETBET

NetBet oferă jucătorilor de poker un bonus de bun-venit foarte generos de 200% în limita a 1.500 EURO 

În plus, la NetBet poți testa mesele cash fără niciun risc, cu bonusul cash de 20 de EURO!

 

Website:
WWW.NETBET.RO
Număr licență ONJN:
L1160651W000195

Software:
iPoker
Asistență clienți:
Email, telefon, live chat
Depunere / retragere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Cash Card Netbet, Paysafecard, Trustly
Limită depunere / tranzacție:
Min. 10 RON / Max. 40.000 RON
Limită retragere/ tranzacție:
Min. 20 RON / Max. 15.000 RON

Nota 52NEWS: 4.4 din 5

Informații generale

Cu 15 ani de experiență în jocurile online, camera de poker online NetBet îți oferă o mulțime de turnee și de mese de joc cash. Turneele NetBet au premii garantate de peste 5 miloane de euro pe lună, în timp ce la turneele de tip SNG Twister Jackpot ai șansa de a câştigă 10.000 de euro în mai puțin de 10 minute!

Jocurile de poker care pot fi jucate la NetBet sunt Hold’em si Omaha.

NetBet oferă jucătorilor săi o mulțime de bonusuri și de oferte și promoții zilnice și lunare. La NetBet bonusul de bun venit pentru poker este unul foarte generos, de 200% în limita a 1.500 de EURO. In plus, poți teste mesele cash fără să riști nimic, cu bonusul de 20 de EURO cash oferit de NetBet jucătorilor care fac primul depozit.

În funcție de metoda de depunere aleasă, depozitul minim în contul NetBet poate varia. Limita minimă pentru o depunere este de 10 RON, în timp ce limita maximă poate ajunge până la 40.000 RON. În cazul retragerilor, tot în funcție de metoda aleasă, din contul NetBet se pot retrage minim 20 de RON. Suma maximă care poate fi retrasă într-o singură tranzacție nu poate depăși 15.000 RON. 

Jocuri și turnee de poker

Mesele de tip cash cu 2, 6 sau 10 jucători pot fi accesate începând cu un buy-in de doar 2 EURO și pot merge pănă la 600 de EURO sau chiar mai sus pentru anumite mese speciale.

Mesele de tip Speed Holdm au un joc rapid unde în cazul în care renunți la mână ești mutat imediat într-o mână nouă, cu jucători noi.

Turneele NetBet Poker sunt considerate cele mai facile din domeniul online și de îndată ce joci în ele vei vedea cu adevărat diferența. Există o mulțime de jocuri dintre care să alegi, cu buy-in-uri începând de la 1 euro și care merg până la 200 euro. Cea mai mare parte a acțiunii este la 20 euro și sub acest interval, unde vei găsi o mulțime de turnee. Turnee cu rebuy, turnee turbo, turnee cu knock-out și sateliți de calificare la evenimente mari online și live. Poți, de asemenea, juca Speed Hold’em în format de turneu.

Cel mai mare turneu săptămânal are un fond de premii garantat de 100.000 euro și evenimentele de turnee regulate au premii chiar mai mari decât acesta.

Turneele de tip Sit & Go sunt variate, cu jocurile standard la o masă, dar există și variante de Sit & Go la mai mult mese, turnee dublu sau nimic, turnee de Omaha și turnee short-handed.

Versiune pentru mobil

Camera de poker online NetBet poate fi acesată de pe dispozitivele mobile foarte rapid și extrem de sigur datorită aplicațiilor pentru Android și Windows. Toate jocurile sunt disponibile de pe mobil sau tabletă și poți efectua depuneri și retrageri în deplină siguranță.

Asistență Clienți

E-mail: Formular online | Telefon: 0316 300 249 / 0316 304 852 |  Live Chat între 10AM – 23PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine

Platforma de jocuri de poker online de la NetBet oferă utilizatorilor săi un mediu prietenos, securitate garantată și navigație de încredere, caracteristici recunoscute de organizațiile emblematice specializate în reglementarea și controlul site-urilor de jocuri de noroc online. NetBet  folosește cea mai bună tehnologie de criptare disponibilă pe internet. Astfel, datele tale sunt în siguranța și poți avea deplină încredere că toate tranzacțiile tale online sunt efectuate fără niciun risc.