888poker

Cazino Online, Poker Online și Pariuri Sportive Online: 1 cont pentru 3 jocuri!

888casino oferă tuturor jucătorilor noi un generos bonus de Bun-Venit de 3.000 RON

Website:
WWW.888POKER.RO
Număr licență ONJN:
L1160654W000324

Software:
888 Holdings
Asistență clienți:
Email, telefon, live chat
Depunere/Retragere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard

Limita depunere:
Minim 20 RON

Nota 52NEWS: 4.8 din 5

Informații generale

Pe 888.RO poți folosi același cont de jucător pentru a te bucura de jocurile de cazino, de jocurile de poker și de pariurile sportive fără a fi obligat să pierzi timp deschizând și verificând alte și alte conturi de jucător. Cu 888.RO poți experimenta emoțiile jocului cu ajutorul numărului mare de jocuri de cazinou, fiorul la mesele de poker și dramatismul pariurilor sportive folosind un bankroll unic.

888poker oferă la înregistrare un generos bonus de bun-venit de 3.000 RON pentru a putea începe jocul imediat. Acest bonusul de bun-venit este acordat jucătorilor noi care efectuează prima depunere.

Depozitul minim acceptat este de dor 20 de RON și metodele de depunere și retragere disponibile sunt  dintre cele mai variate: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller sau Paysafecard. Retragerea câștigurilor variază în funcție de metoda de plată aleasă, și poate dura între 0 și 48 de ore.

Jocuri și turnee de poker

La 888poker poți juca o întreagă varietate de jocuri de poker, precum Texas Hold’em, Omaha Poker, 7-Card Stud Poker, Omaha Hi-Lo Poker, Seven-Card Stud 8 or Better, 2-7 Open-Face Chinese Poker. Când joci online pe 888poker poți să joci trei tipuri de poker: fără limită (no limit poker), cu limită (limit poker) și cu limită de pot (pot-limit poker). Și de asemenea, la 888poker poți juca fie la mese cash, fie în turnee.

Turneele pot fi de mai multe tipuri:

  • turnee de poker cu mai multe mese (multi-table, sau MTT) – și care încep la o oră prestabilită
  • turnee de poker Sit & Go (care de asemenea e pot juca la mai multe mese sau la o singură masă) – și care încep în momentul în care s-a înregistrat un număr presetabilit de participanți
  • turnee heads-up (partide impotriva unui singur jucător)
  • turnee bounty (turnee în care se acordă un premiu pentru eliminarea fiecărui adversar)

Turneele de poker mai pot varia și în funcție de viteza cu care se modifică nivelul de blid, și pot fi turnee “fast” sau turnee “slow”.

Mesele cash pot varia în funcție de numărul de jucători (2, 4, 6, 8, 9, 10 jucători) și în funcție de miză (cu blind-uri care încep de la 1/2 cenți și care pot ajunge până la câteva sute de dolari).

888poker mai oferă jucătorilor săi și versiunea de poker SNAP Fast-Fold. Poți face rapid fold la mâinile de poker mai slabe și apoi vei primi altă mână nouă instantaneu, la altă masă, și împotriva unor adversari noi.

Versiune pentru mobil

Aplicația 888poker pentru Android funcționează fără cusur, este amuzantă și foarte ușor de folosit. Aplicația oferă o mare varietate de funcții și jocuri grozave. Descărcarea aplicației și instrucțiunile de instalare sunt foarte ușoare, așă că veți juca poker pe 888poker de pe telefonul mobil în doar câteva clipe.

Asistență Clienți

E-mail: [email protected] | Telefon: +44 203 478 1907 |  Live Chat între 8AM – 12PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine

Pentru a garanta utilizarea responsabilă a jocurilor sale, 888poker a aderat la liniile directoare eCOGRA – un organism de certificare cu sediul în Regatul Unit. eCOGRA se asigură ca toate cazinourile ce funcţionează online sunt transparente şi controlate în mod corespunzător, în scopul de a proteja jucătorii.

888poker se străduieşte să ofere membrilor săi un mediu de joc responsabil și consideră că este de datoria lor să se asigure atât că jucătorii se bucură la maxim de jocurile de poker oferite, cât şi să prevină utilizarea compulsivă a serviciilor, precum şi accesarea site-ului de către minori.

888poker mai crede că este responsabilitatea lor să asigure un mediu sigur şi controlat de joc pentru jocurile online. De aceea ne oferă posibilitatea de a determina propriile limite de depunere. Dacă este necesar, aveţi de asemenea opţiunea de vă închide contul pentru o anumită perioadă de timp.